Opleidingen en Trainingen

    Waarom doet AB Oost dit?

    AB Oost heeft als grote werkgever in de primaire sector de plicht om goed personeel te leveren. Om de kwaliteit van de medewerkers op niveau te houden is scholing onontbeerlijk. Daarom heeft AB Oost ook opleiden in haar missie benoemd: AB Oost is dé solide partner voor arbeid en personeel. We zijn betrokken bij onze medewerkers en continue scholing tekent ons personeelsbeleid.

    Als grote werkgever en zeker ook als coöperatie in de agrarische sector is het onze plicht om onze medewerkers goed te scholen en ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

    Bovendien willen we onze klanten en leden (of personeel ervan) ook de mogelijkheid bieden om zich via het aanbod van het VakWerk College te ontwikkelen. Iedereen kan meeprofiteren van de opleidingen die AB Oost haar personeel biedt. Bovendien kan AB Oost door middel van het VakWerk College samen met partners komen tot nieuwe praktijkgerichte trainingen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en bijbehorende ontwikkelingen.